0040 741 184 933 info@kangoo-tourstrans.net

Efectuăm transport național, transport internațional rutier de mărfuri generale în România și în Europa, în țări ca Ungaria, Austria, Germania, Franța, Italia, Suedia, etc.

Transport național din “romania” de la 10 kg până la 3 t și transport internațional de la 10 kg până la 3 tone internațional în “europa”, transportăm mărfuri generale, transportăm mărfuri paletizate, transport auto, transport utilitare agricole.

 

Transportăm marfă cu Volkswagen T4 2, 30 m lungime 1, 30 m lățime 1,30 m înălțime, cu o remorcă de 750 kg pentru transport marfă sau remorcă pentru transport marfă de 2 t, cu posibilitatea atașării unui trailer pe 1 ax, 3,50 m pentru transport auto sau utilitare agricole până la 1500 kg, ori a unui trailer pe 2 axe, 2700 kg, 4 m sau 4,5 m sau 6 m, ori un trailer special pentru transport motociclete. Transportăm animale vii în remorcă pentru transport animale, respectiv șalupă, barcă de dimensiuni reduse sau tractăm rulotă din punctul A în punctul B.

Transport marfă cu Iveco Daily 3,5 t mărfuri generale , mărfuri paletizate până la 8 paleți cu posibilitatea atașării unei remorci de 2,7 tone pentru marfă paletizată până la 8 paleți sau mărfuri generale, putem atașa un trailer pe 1 ax de 3,50 m pentru transport auto sau utilitare agricole până la 1500 kg, ori un trailer pe 2 axe de 2700 kg, 4m, 4,5 m sau 6 m, ori un trailer special pentru transport motociclete. Transportăm șalupă, barcă de dimensiuni reduse sau tractăm rulotă din punctul A în punctul B.

Serviciile pe care le oferim, vin în ajutorul dumneavoastră în cazul în care aveţi nevoie de transport marfă generală intern internaţional sau transport marfă generală Târgu Mureş. Prin experienţă acumulată de compania noastră în acest domeniu, putem oferi mereu servicii de o calitate superioară, ţinând cont de necesităţile clienţilor. Cu siguranţă veţi găsi încadrul companiei noastre toate soluţiile necesare pentru a transporta marfă deţinută.

Totul se va întâmplă în condiţii de maximă siguranţă, marfă fiind asigurată. Mijloacele prin care putem asigura aceste servicii de transport marfă sunt asigurate şi potrivite din toate punctele de vedere pentru trasporturi sigure şi eficiente. Oferta de preţ este una foarte avantajoasă, iar raportul calitate – preţ nu va lasă niciodată de dorit. Tot ceea ce trebuie să faceţi pentru a va convinge de acest lucru, este să luaţi în calcul colaborarea cu Kangoo Tours Trans.