0040 741 184 933 info@kangoo-tourstrans.net

Transport auto depanare auto intern internațional pe platou, pe trailer și pe platformă auto

Kangoo Tours Trans efectuează transporturi auto de la 1 la 4 autoturisme în același timp pe platou, pe trailer și pe platformă auto, transporturi auto intern și internațional

Efectuăm transporturi de la autoutilitare până la dube maxi long de la 600 kg până la 2200 kg, efectuăm transporturi motociclete, ATV-uri, tractoare mici și utilitare agricole.

Transportul auto se efectuează în regim de urgență pentru până la un autoturism, două ATV-uri și trei motociclete de la 600 kg până la 2200kg cu o dubiță Volkswagen T4 + trailer platformă auto de la 1500 de kg cu un singur ax, lungimea 3,50 m, 2700 de kg, sau cu două axe, lungimea 4 m, până la 2700 de kg, ori platformă cu două axe, lungimea 4,50 m.

Transportul auto se efectuează în regim normal pentru două autoturisme, mai multe ATV-uri și mai multe motociclete cu o camionetă Iveco Daily pe platou + trailer platformă auto de la 1500 kg cu un singur ax, lungimea 3,50 m, 2700 de kg, ori cu lungimea de 4 m, până la 2700 de kg, cu două axe, ori lungimea 4,50 m.

Aşadar, suntem în măsură să punem la dispoziţia clienţilor toate metodele şi soluţiile necesare pentru a se bucura de un transport eficient şi sigur. Personalul angajat este unul specializat în acest domeniu, ceea ce înseamnă că veţi primi mereu cele mai potrivite servicii pentru a transporta pe platforma anumite autovehicule. Optând pentru o colaborare cu Kangoo Tours Trans, vă veţi asigura de faptul că aveţi la dispoziţie flexibilitate şi rapiditate în ceea ce privesc transporturile auto.

Noi vă oferim servicii pentru închirieri trailer platformă Târgu Mureş, închiriere platformă auto Târgu Mureş sau remorcare auto Târgu Mureş. Suntem specializaţi în acest domeniu şi avem experienţă necesară pentru a vă asigura de faptul că veţi beneficia mereu de o calitate superioară. Punem mare preţ pe gradul de mulţumire al clienţilor, ceea ce înseamnă că optăm mereu pentru cele mai bune soluţii pentru a oferi calitate la preţuri avantajoase.