0040 741 184 933 info@kangoo-tourstrans.net

Firmele de tractari auto Targu Mures vin in ajutorul dumneavoastra ori de cate ori aveti nevoie de a efectua operatia de tractare. O firma de tractare trebuie sa va stea la dispozitie  dand dovada de profesionalism, seriozitate si sa va ofere calitate in serviciile oferite. Serviciile oferite de o firma de tractare sunt urmatoarele:

  • Tractari auto pe platforma
  • Depanari auto in caz de defectiuni minore
  • Constatare avarii, expertiza tehnica privind pagubele si posibilitatile de reparare a autovehicului
  • Fotografierea avariilor aparute

Pretul tractarilor auto international  se calculeaza dus-intors si se tine cont de masa autovehicului remorcat. Daca autovehicului are masa de 1500 kg pretul incepe  undeva de la 0,40 Euro/Km, daca masa este cuprinsa intre 1500-2000 , tariful incepe de la 0.50 Euro/Km iar daca este cuprinsa intre 2000-3000  pretul incepe de  la 0.60 Euro/Km.

Pentru ca o firma de tractari auto Targu Mures sa nu va dezamageasca aceasta ar trebuie sa va stea la dispozotie 7 zile pe saptamana, 24/24h.

In cazul autotorismelor avariate la sistemul de rulare sau roti unde sunt folositi scripeti sau carucioare pentru incarcare se percept taxe suplimentare.Stationarea suplimentara auto pe platforma costa undeva in jurul sumei de 40 de lei. Daca doriti tractare pe timp de noapte  tarifele sunt negociate in functie de distanta.

Remorcare în MuresIn serviciile de tractare mai sunt cuprinse si urmatoarele operatiuni:

-servicii internationale de tractare non-stop

-transport autovehicule pe platforma

-transport de autovehicule pe platforma la competitii sportive sau diverse prezentari

-asistenta rutiera non-stop

-transport de  autovehicule la expozitii

-mutarea autovehiculelor avariate sau noi

-remorcare auto

-transportul a mai multor masini pe platforma

-transport de utilaje

Tractarile auto Targu Mures trebuie sa va transporte masina in siguranta oriunde ati avea nevoie iar serviciile sa fie desfasurate intr-un mod cat mai calitativ. La cerere, firma de tractari va poate oferi transportul autovehiculelor neinmatriculate sau fara drept de circulatie precum si  pentru automobile de colectie ce nu pot fi rulate.

Deasemeni pot fi transportate masini care nu sunt in stare sa se deplaseze din cauza vechimii sau daca se afla intr-o stare precara.

Flota  auto trebuie sa fie compusa din autospeciale pentru tractari  auto care sa fie dotate cu echipamente speciale.

Serviciul de logistica trebuie sa preia destul de rapid comanda dumneavoastra si sa organizeze cat mai repede transportul, dumneavoastra primind confirmare telefonica. Transporturile internationale trebuie insotite de carnet TIR, scrisoare de trasura CMR sau formular T1, T2 in functie de ce natura detine transportul solicitat.

Orice firma de tractari auto Targu Mures trebuie sa detina un dispecerat care sa preia comenzile dumneavoastra timp de 24/24h. De asemeni poate oferi servicii de constatare a eventualelor avarii, expertiza tehnica privind pagubele si posibilitatile de reparare ale autovehicului.