0040 741 184 933 info@kangoo-tourstrans.net

Mutări Târgu Mureș Mutări In România și mutări în Europa

Kangoo Tours Trans efectuează mutări interne și mutări internaționale cu dubițe și autocamionete pe remorci și platforme auto

Kangoo Tours Trans oferă mutări pentru persoane fizice și întreprinderi. Transportul se face cu camion Iveco Daily. Dimensiunile platoului: 4,10 m lungime, 2,00 m lățime, 2,20 m înălțime.

În caz de încărcătură mai redusă vă putem pune la dispoziție o furgonetă Volkswagen T4: 3,20 m lungime, 1,40 m lățime, 1,40 m înălțime, 800 kg, cu posibilitatea atașării unui trailer scurt sau lung, platformă sau remorcă închisă.

La cerere oferim și transport de autovehicule, pe remorca sau platforma deschisă de 4 m X 2 m, orice tip până la 2 t.

Oferta Kangoo Tours Trans

  • Local: 3,00 RON/km, staționare 0,30 RON/min (30 de minute gratuit)
  • În afara orașului: până la 30 km 2,50 RON/km, staționare 0,30 RON/min (30 de minute gratuit)
  • La distanță mare: peste 30 km 1,50 RON/km, staționare 0,30 RON/min (30 de minute gratuit)
  • Tarifarea se face pe baza numărului total de kilometri parcurși (dus-întors)
  • La peste 2000 de km prețul este negociabil.

Astfel, oferim soluţii complete în cazul în care aveţi nevoie de servicii pentru mutări local Târgu Mureş sau mutări naţional internaţional. Vă punem la dispoziţie o gamă completă de servicii, prin care marfa dumneavoastră va ajunge mereu la destinaţie în cele mai bune condiţii. Suntem specializaţi în acest domeniu, ceea ce înseamnă că putem propune cele mai eficiente soluţii şi metode pentru a transporta bunurile pe care le deţineţi.

De-a lungul anilor, experienţă noastră a crescut tot mai mult, iar în prezent suntem capabili să vă oferim serviciile de care aveţi nevoie la preţuri foarte bune. Printr-o discuţie telefonică, veţi avea ocazia de a afla mai multe informaţii despre ceea ce vă putem oferi. Nu ezitaţi să ne contactaţi!!!