0040 741 184 933 info@kangoo-tourstrans.net

Inchirierea unui trailer de mutari este o modalitate foarte buna de a economisi bani pe mutarea ta, dar este, de asemenea, o mare responsabilitate. Nu aveti nevoie de un permis de conducere special pentru a conduce un trailer de inchiriat in Targu Mures, dar anumite masuri de precautie sunt obligatorii, mai ales daca nu ai condus un mini-camion, inainte.

Aici sunt cateva sfaturi de siguranta pentru conducerea unui trailer de inchiriat pe care trebuie sa le stii:

Inspectie

Incepe  calatoria cu o inspectie foarte amanuntita a vehiculului. Verifica anvelopele, semnalele, luminile si oglinzile pentru a te asigura ca vehiculul este in forma buna. De asemenea, verifica orice deteriorare a interiorului vehiculului si la exterior, astfel incat sa nu te coste asta mai tarziu.

Distanta sigura

Acest lucru ar putea parea evident, dar nu poate fi subliniat destul faptul ca trailerele sunt mai grele si necesita mai mult timp pentru a ajunge la o oprire completa, deci pastrand o distanta sigura fata de alte masini este extrem de importanta. Pastreaza  cel putin dublul distantei pe care l-ai mentine daca ai fi condus o masina normala.

Vreme rea

La volanul unui trailer de inchiriat in Targu Mures in conditii meteorologice nefavorabile necesita o distanta mai mare intre tine si masinile din fata ta. Ar trebui, de asemenea, sa mergi cu aproximativ 10 mph sub limita de viteza. Daca este posibil, planifica drumul pentru o perioada a anului, atunci cand vremea este mai agreabila.

Ia-o usor

Noua ta casa nu pleaca nicaieri – nu te grabi!

Masina sau trailer

Alegerea depinde de conditiile de drum, lungimea de condus si, desigur, de  buget. In orice caz, normele de siguranta se aplica de zece ori aici, deoarece conditiile de sofat sunt schimbate, avand in vedere ca greutatea incaraturii este diferita de cee ace conduci in fiecare zi.

Fa-ti mutarile mai usoare cu ajutorul unui trailer de inchiriat in Targu Mures.