0040 741 184 933 info@kangoo-tourstrans.net

Flota Kangoo Tours Trans

Flota conține 2 camioane de 3,5 t „Iveco Daily” și „Renault Master”, un „Iveco Daily” de 7,5 t cu remorcă de 2 t, o autospecială de tractare „Mercedes Benz Sprinter”, o dubiță Volkswagen și două trailere Boro de 4 m și 4,5 m cu două axe.

Prin flota de autovehicule pe care o deţinem, vă putem oferi mereu serviciile de care aveţi nevoie, indiferent de ceea ce vă doriţi. Ne puteţi contacta în cazul în care doriţi să transportaţi anumite mărfuri, sau maşina personală nu mai funcţionează şi aveţi nevoie de asistenţă rutieră. Oferim servicii de închirieri trailer platformă auto Târgu Mureş, mutări local Târgu Mureş, tractări auto Târgu Mureş, remorcare auto Târgu Mureş, transport auto România sau transport auto intern şi internaţional.

Beneficiile pe care compania Kangoo Tours Trans le poate oferi, sunt cele prin care veţi avea ocazia de a vă bucură mereu de eficientă şi flexibilitate. Putem răspunde în cele mai bune condiţii solicitărilor pe care le aveţi şi vom căuta împreună cea mai potrivită soluţie pentru a vă oferi serviciile dorite. Kangoo Tours Trans vă stă mereu la dispoziţie cu informaţii prompte despre închirieri trailer, transport marfă sau servicii de transport internaţional.