0040 741 184 933 info@kangoo-tourstrans.net

Asistenta rutiera si serviciile de tractari auto sunt de real ajutor soferilor care ajung in situatii neplacute cauzate de masinile pe care le conduc. Pentru ca acest lucru se poate intampla oricand, chiar si atunci cand nu avem destui bani in buzunar pentru serviciile de tractate auto, unele companiide asigurari ofera o optiune si pentru aceasta situatie.

Transport auto avariat de la parcul auto Kangoo Tours Trans la servisAcum in asigurarea masinii puteti include si asigurarea in caz urgenta, cand aveti nevoie de asistenta rutiera. Astfel tractarile auto nu mai sunt o cheltuiala in plus, ci un real ajutor in situatiile de criza. Chiar si daca este vorba doar de un cauciuc spart, ori ati ramas fara benzina in mijlocul drumului, aceste cheltuieli pot fi acoperite de firma asiguratoare.

Cred ca sunteti de acord cu mine cand spun ca nu este un sentiment placut sa ramaneti la marginea drumului fara combustibil, ori sa va dati seama la benzinarie ca v-ati uitat cheile inauntrul masinii si acum sunteti blocat afara.  

Asigurarea in caz de asistenta rutiera sau de tractari auto in Targu Mures iti poate da un sentiment de siguranta, indiferent de nevoile pe care le ai. Motivele pentru care o masina nu mai functioneaza sunt multe, de la o bacteria moarta pana la o supraincalzire a motorului, si alte conditii ce nu pot fi, in prealabil prevazute. Pe vreme rea situatiile sunt si mai greu de controlat, pentru ca poti ramane blocat in zapada sau in noroi, fara vrea sansa de iesire pe cont propriu – asta este o situatie aproape cliseistica pentru serviciile de tractari auto din Targu Mures.

Ca sa gasesti o polita de asigurare ce acopera si serviciile de tractari auto, va trebui sa cauti bine. Nu toate companiile asiguratoare ofera astfel de acoperiri, incluse in pachetul standard de asigurare a masinii. In timp ce unele companii iti pot oferi acest tip de acoperire pentru un pret relative mic, altele iti pot oferi aceasta asigurare la suprapret. Ai grija cum alegi.

La finalul zilei, ce conteaza de fapt este faptul ca nu vei ramane blocat in drum, in vreun loc uitat de lume, iar pentru asta poti conta pe serviciile de tractari auto din Targu Mures.