0040 741 184 933 info@kangoo-tourstrans.net

Daca vreti sa va mutati in sau din Targu Mures aveti mai multe modalitati de a face acest lucru.  De la inchirierea unui trailer de mutari in Targu Mures, pana la angajarea unei firme de mutari totul poate fi posibil. Dar ce ati zice daca ati inchiria in trailer de mutari cu tot cu sofer?

Desigur, indiferent de ce optiune alegeti, trebuie sa stiti cateva notiuni elementare legate de mutari pentru momentul in care veti apela la aceste servicii, pentru a va putea forma singuri o idee in privinta costurilor.

De cele mai multe ori cand veti cauta trailere de inchiriat veti avea de ales volumul potrivit pentru ceea ce aveti de mutat. Insa, acesta nu inseamna nimic, daca nu reusiti sa maximizati volumul de care dispuneti.

Pentru asta aveti nevoie de cutii… multe cutii. Toate obiectele mici ce incap in cutii iti vor economis mult spatiu, si poate vei reusi sa muti totul intr-un singur transport. Obiectele mari se incarca primele, aproape de cabina soferului, iar la final toate cutiile in asa fel incat greutatea sa fie dispusa in mod egal atat in fata trailerului cat si in spatele sau. Chiar si lateralele camionului trebuie sa fie incarcate corespunzator pentru a pastra siguranta pentru lucrurile tale, dar si pentru ceilalti participanti la trafic.

Daca incarci oglizi si tablouri, cel mai bine ar fi le asezi intre saltele, de exemplu, sau alte obiecte asemanatoare, ca paturile groase. In plus, in felul acesta vei economisi destul spatiu.

Atunci cand ai mutari in Targu Mures, spatiul si siguranta sunt esentiale. Pentru asta, o recomandare este sa dezasamblezi mesele si scaunele, acolo unde este posibil. In plus, ca sa mai economisesti spatiu, foloseste rafturile bibliotecii pentru a stoca cutiile mai mici.

Canapelele reprezinta insa, una dintre probleme pentru ca ocupa cel mai mult spatiu. Ca sa folosesti si spatiu de deasupra canapelei, aici poti aseza hainele, de exemplu. Ori poti cauta un trailer suficient de mare care sa poata fi destul de incapator pentru a pune canapeaua pe laterala verticala.

Chiar si dupa ce ai folosit toate aceste trucuri, franghiile de siguranta inca sunt necesare, asa ca foloseste-le cu incredere. Retine, cand ai mutari in Targu Mures, este bine sa tii cont de aceste recomandari, pentru o mutare mai usoara.