0040 741 184 933 info@kangoo-tourstrans.net

In cazul in care va intrebati prietenii cum sa va mutati mobila ieftin, veti obtine o varietate de raspunsuri. Unii vor spune sa nu le mutati pe toate – doar vindeti tot si cumparati altele  noi. Unii vor spune sa  apelati la un trailer de inchiriat in Targu Mures. Cei din urma s-ar putea sa aiba cea mai buna idee: utilizati un trailer de inchiriat, un mod convenabil de a muta mobila, chiar daca este vorba doar de cateva bucati, pentru un pret ieftin.

Optiuni pentru mutare

test-trailerTrailere de inchiriat in Targu Mures Daca aveti doar cateva bucati de mobilier de mutat, probabil, nu veti ptea umple un camion intreg. Si, daca nu se poate umple un camion, exista cateva probleme cu care va confruntati. In primul rand, platiti pentru un camion intreg, chiar daca folositi doar jumatate. In al doilea rand, articolele se pot deplasa in interiorul vehiculului (un sfat pentru deplasarea mobilei in conditii de siguranta este un ambalaj ridicat si stramt). In al treilea rand, trebuie de fapt, sa conduceti camionul de inchiriere (ori sa platiti pentru combustibil!). Asa ca, camioanele de inchiriere nu pot fi optiunea ideala atunci cand aveti doar cateva lucruri de mutat.

Container de stocare portabil. Pentru a muta o cantitate mica de mobilier, aveti nevoie de un camion mai mic. Multe companii ofera containere, dar pentru o cantitate mica de lucruri, cu atat mai compact, cu atat mai bineun astfel de container este rezistent la intemperii, personalizat si securizat pe toata durata calatoriei. Acesta este perfect pentru mutarea doar a catorva piese de mobilier.

Remorca de inchiriat. Daca nu sunteti sigur cat de cat de mult spatiu veti avea nevoie, o remorca in miscare este o optiune buna. Este proiectata cu flexibilitate in minte, fiind o platform ace se mareste sau se micsoreaza dupa cat de mult spatiu aveti nevoie.Veti plati numai pentru spatiul utilizat, astfel incat sa puteti incarca mobila in interior, fara a avea grija ca veti ramane fara spatiu. Puteti obtine o oferta chiar pe siteul celor de la Kangoo Tours Trans.