0040 741 184 933 info@kangoo-tourstrans.net

Sunt cerinte pentru inchirierea unui trailer?

Pentru a inchiria o remorca sau un camion trebuie sa ai, evident, un permis de conducere valabil. O limita de varsta de 18 ani, de asemenea, se aplica, desi variaza in functie de diferite companii de inchiriere.

Cine poate conduce un trailer de inchiriat in Targu Mures?

Trailer de inchiriatDe obicei, companiile de inchiriere permit pana la patru soferi per camion. Toti conducatorii auto trebuie sa prezinte acte de identificare, iar in unele cazuri, se percepe o taxa pentru fiecare conducator auto suplimentar. Membrii familiei, de multe ori, pot sa conduca fara vreun cost suplimentar. Tineti minte ca persoana care semneaza contractul de leasing este cel responsabil pentru camion.

Ai nevoie de asigurare speciala?

Pentru a determina daca ai nevoie de asigurare suplimentara, in primul rand, verifica polita pe care o ai deja. Aceasta poate oferi o acoperire pentru deteriorarea vehiculului si / sau incarcatura sa, in cazul unui accident. In caz contrar, ar trebui sa achizitionezi o asigurare suplimentara, de la agentia de inchiriere.

Ai nevoie de un permis de conducere special lui?

Pentru trailerele mici, nu; ele nu sunt considerate vehicule utilitare si permisul de conducere standard, va fi suficient.

Exista costuri suplimentare pentru inchirierea unui camion?

Combustibilul  si taxele de trecere vor fi cheltuielile principale, altele decat costul chiriei. Unele companii percep o taxa pentru kilometraj si poate vei dori sa achizitionati o asigurare suplimentara. Adresati-va companiei de inchiriere si aflati ce este inclus in pret.

Cat de departe in avans ar trebui sa rezerv un trailer de inchiriat in Targu Mures?

Este foarte recomandabil sa rezervi trailerul de inchiriat in Targu Mures cat mai curand posibil. Rezerva imediat ce stii data la care va fi mutarea.

Ce se intampla daca am nevoie sa anulez rezervarea?

Cele mai multe agentii necesita un preaviz de cel putin 48 de ore, iar unele pot percepe o taxa de anulare. Asigura-te ca intrebi despre politica de anulare a companiei inainte de a face o rezervare.