0040 741 184 933 info@kangoo-tourstrans.net

Se intampla de multe ori ca lucrurile din viata dumneavoastra sa ia o intorsatura urata si veti avea diverse situatii limita din care trebuie sa iesiti cu brio si sa le faceti fata. Una dintre aceste situatii poate fi aceea cand masina dumneavoastra nu mai vrea sa porneasca. Nu puteti sta nemiscati indiferent ca va lasa intr-un loc aglomerat sau mai retras, fie ca a aparut o problema noua la masina sau era deja ceva defect. Este foarte important sa nu va panicati daca sunteti pusi intr-o astfel de situatie sis a va pastrati calmul deoarece solutii exista. Sunt multe firme  si companii serioase care ofera servicii de tractari auto  chiar si tractari auto non-stop. Stiti bine ca puteti ramane cu masina in drum in orice zi la orice ora asa ca acest tip de serviciu este binevenit.

Exista echipaje gata sa intervina in solutionarea problemei dumneavoastra. Trebuie doar sa contactati telefonic o firma de tractari auto iar cei de acolo va vor ajuta imediat.

Contra cost, sprijinul nu va intarzia sa apara, insa puteti sta linistiti deoarece tarifele nu sunt deloc piperate. Chiar si in miez de noapte daca ati ramas blocati in drum puteti fi ajutati de catre cei special pregatiti pentru a va sari in ajutor.

Tractarea se va face folosind utilaje speciale iar echipa de oameni care vin sa va ajute trebuie sa fie specialisti in domeniu deoarece trebuie sa faca fata in aceste situatii. Puteti fi tractati pana la cel mai apropiat centru specializat cum ar fi un service auto sau o vulcanizare sau oriunde preferati dumneavoastra. Nu uitati ca veti plati in functie de distanta parcursa pana acolo. Puteti de asemeni sa tractate utilaje grele. Daca va aflati in situatia in care camionul dumneavoastra nu mai vrea sa porneasca trebuie neaparat sa apelati la un astfel de serviciu.  Daca sunteti pusi intr-o situatie limita si considerati ca nu aveti suficient timp ca sa opriti in siguranta puteti retrograda mai multe trepte de viteza pentru a face frana de motor. In situatia in care un cap de tractor transporta o remorca grea si incarcatura intra in tangaj, sistemele capului tractor de mentinere a incarcaturii vor incerca sa redreseze remorca si sa o stabilizeze.

Este destul de important sa nu va expunneti la prea mari riscuri mentinandu-va cu grija la adapost si cheltuind cat mai putin pe tractarea masinii. Orice firma de tractari auto din Targu Mures trebuie sa manipuleze autovehiculul pe care il transporta fara sa ii provoace avarii suplimentare.Odata urcata pe platforma, masina poate fi ancorata destul de dificil. Este nevoie de chingi suplimentare si pene pentru roti care sa asigure autotorismul.

Cel care poarta pe umeri siguranta pasagerilor din masina in cazul in care a fost avariata  este soferul de aceea acesta trebuie sa fie extrem de rabdator.

Atat clientii cat si cei care ofera servicii de tractare sau mutare auto Targu Mures au o serie de responsabilitati care trebuie duse la bun sfarsit.