0040 741 184 933 info@kangoo-tourstrans.net

Ce este kilometrajul nelimitat?

Kilometrajul nelimitat pentru trailer de inchriiat in Targu Mures inseamna ca poti merge unde doreste inima ta (sau unde iti dicteaza planurile), fara a avea grija de contractul de inchiriere – care e posibil sa iti limiteze posibilitatile de deplasare la un anumit numar de kilometri. In acest fel, daca se intampla sa ratezi o iesire, sa iei un ocol neasteptat sau daca trebuie sa redirectioneze, esti acoperit. Cu toate acestea, in timp ce kilometrajul nu este restrictionat, timpul de inchiriere poate fi. Acest lucru inseamna ca, daca te duci peste suma de zile data, s-ar putea sa platesti mai mult. Exista o modalitate alternativa de a-ti muta lucrurile la celalalt capat de tara fara a fi nevoie sa iti faci griji cu privire la kilometraj, restrictiile de timp si costuri suplimentare pe care acestea le cauzeaza?

Exista companii cu trailere de inchiriat in Targu Mures care ofera asa ceva?

Nu toate companiile ofera un nuamr nelimitat de kilometri, deci este important sa faci unele cercetari inainte de a rezerva un trailer. Tine cont de faptul ca, desi poate parea ca au kilometraj nelimitat, asta nu inseamna ca nu va avea costuri suplimentare. Va trebui in continuare sa platesti pentru lucruri cum ar fi taxele de combustibil si traficul rutier.  

In cazul in care societatea nu ofera kilometraj nelimitat, exista cateva moduri diferite, de a te descurca. Acestea pot aloca un numar de kilometri si necesita plata suplimentara pentru kilometri depasiti. In cazul in care despre asta este vorba, este o idee buna sa ne dam seama daca este sau nu este suficient pentru a ajunge la destinatie si a reveni inapoi.  Exista, de asemenea, companii de inchiriere camioane care percep taxe pe kilometraj. In cazul in care vei alege aceste companii, s-ar putea sa trebuiasca sa calculezi numarul total de mile pentru a evita o surpriza neplacuta la finalul mutarii tale. Alege si tu firma cu trailer de inchiriat din Targu Mures care ofera cele mai multe facilitate.