0040 741 184 933 info@kangoo-tourstrans.net

Acesta articol este un mic ghid fidel asupra problemei cu care cu totii ne confruntam, de obicei cad ne este lumea maid raga. Se intampla sa ramanem blocati pe sosea si sa nu putem face nimic altceva decat sa apelam la tractari auto Targu Mures.

Daca si tu ai doar o singura roata de rezerva, este foarte posibil sa faci pana la ambele – pur si simplu asa functioneaza legile lui Murphy. Astfel, iti recomand sa ai in agenda telefonului cel putin un numar de telefon pentru servicii de tractari auto.

Iata ce probleme iti vor putea rezolva aceste servicii. Desi vei gasi companii care ofera doar anumite parti din serviciile urmatoare, vei putea gasi servicii de tractari auto in Targu Mures care acopera majoritatea acestor servicii.

Serviciul de tractari auto – daca masina ti se strica in mijlocul drumului, sau ai pana la roti si nu poti schimba singur roata, iar atunci cand specialistii ajung la fata locului, nu poti sa iti repare masina pe loc, vei beneficia de servicii de tractari auto.

Schimbarea rotilor la fata locului, in cazul unei pene de cauciuc.

Pornirea bateriei cu ajutorul socului electric, in cazul in care tu nu ai cablurile necesare, sau nu te ajuta nimeni cu ceva energie electrica.  

Descuierea portierei, asta doar in cazul in care ti-ai uitat cheile in masina si nu te-ai sfiit sa suni la serviciul de tractari auto din Targu Mures.

Unele companii de tractari auto iti pot aduce chiar si combustibil, in cazul in care ai ramas fara si esti prea departe de o benzinarie.

De recomandat ar fi sa ai, pentru orice eventualitate, un numar de telefon al unei astfel de companii in agenda telefonului. Este posibil sa ramai in pana in mijlocul pustietatii si sa nu reusesti sa te conectezi la internet pentru a afla numarul de telefon al unei companii. Vei regerta ca nu ai salvat numarul celor de la Kangoo Tours Trans, asa ca iti recomand sa faci asta repede.