0040 741 184 933 info@kangoo-tourstrans.net

Tractări auto Târgu Mureș : depanare auto, remorcare auto în Mureș

Tractări auto Kangoo Tours Trans efectuează servicii de tractări auto, depanare auto , remorcare auto cu autospecială de tractare pe trailer și pe platformă auto

Serviciul nostru de tractări auto. În Târgu Mureș și în județul Mureș se asigură servicii de tractare auto, remorcare auto, depanare auto; efectuăm tractări auto, remorcare auto și depanare auto intern și internațional în același timp!

  • Tractări auto
  • Remorcare auto
  • Depanare auto

Tractări autoturisme de la 600 kg până la 2,5 tone, de la una până la două mașini în același timp.

Un sfat simplu și succint:
Salvează numărul nostru de telefon! Nu ai cum să știi când o să ai nevoie de noi:
0741184933

Dacă veţi lua în calcul o colaborare cu Kangoo Tours Trans, atunci veţi avea ocazia de a primi în timp util ajutorul de care aveţi nevoie. În aceste situaţii, problemele apărute în cazul utilizării unui autovehicul, nu vor mai fi niciodată la fel de mari. Acest lucru va fi posibil în cazul în care ne veţi contacta pentru a vă oferi servicii precum: tractări auto Târgu Mureş, remorcare auto Târgu Mureş sau depanare auto Târgu Mureş.

Preţurile pe care le percepem pentru aceste servicii sunt foarte avantajoase. Noi vă putem ajuta în orice situaţie, în cazul în care maşină dumneavoastră s-a defectat în timpul condusului. Ajungem imediat în locaţia în care vă aflaţi şi vă putem oferi consiliere prin intermediul telefonul până în momentul în care vom ajunge la destinaţie. Apoi, totul va fi mult mai simplu, deoarece suntem specializaţi pentru a interveni în astfel de situaţii.