0040 741 184 933 info@kangoo-tourstrans.net

Felicitari pentru noua ta casa! Acum trebuie doar sa iti dai seama cum ai de gand sa impachetezi si sa muti totul fara sa spargi lampa fragila, sau sa iti spatele. Am pus laolalta sfaturi utile pentru tine atunci cand ai nevoie de mutari local, in Targu Mures.

De unde stim ca aceste sfaturi va vor face mutarea ta mai simpla? Pentru ca am incercat.

  1. Scapa de tot ce nu mai folosesti

Bine, poate nu totul, dar elementele neutilizate si inutile trebuie eliminate din casa ta.

Fii nemilos cu lucrurile tale. Haina care crezi ca este draguta, dar nu ai mai purtat-o de doi ani, doneaz-o.  sigur vei gasi pe cineva care sa aiba grija de ea.

Transport marfaA face o epurare preliminara masiva va avea cel mai mare impact asupra eficientei si usurintei intregului proces de ambalare. Vei vedea.

  1. Sortarea lucrurilor pe categorii

In loc de a petrece o zi de curatenie in intregul dormitor, petrece o dupa-amiaza de sortare pentru fiecare articol de imbracaminte pe care il ai.

Cutreiera fiecare dulap si pune hainele pe categorii: de iarna, de vara, fiecare ale cui sunt.

Vei face acelasi lucru pentru carti, pantofi, lucrari importante si altele asemenea obiecte.

  1. Cerceteaza internetul pentru o echipa de mutari local in Targu Mures

Cautarea te va coplesi cu volumul mare de optiuni pentru companiile de mutari, dar nu ceda presiunii si alege intelept.

O companie de mutari local Targu Mures poate face de multe pentru tine , de aceea este important sa alegi firma corecta.

  1. Incarca mobilierul greu in camion mai intai

Incarcati mobila grea in primul rand, cum ar fi canapele si dulapurile. Apoi termina cu elemente mai usoare, cum ar fi noptiera  si scaunele pliante, care se pot dubla ca umerase pentru haine.

Delegati fiecare sarcina mica astfel incat nimeni sa nu piarda timp stand degeaba. Kangoo Tours Trans te poate ajuta cu asta.